fbpx

Vilanculos

Vilanculos

På fastlandet ligger den lille byen Vilanculos. Her opplever du det ekte Mosambik med landsbyliv og markeder som de bare er i Afrika der du kan få kjøpt alt fra fisk til bildeler! Stedet har vært et populært reisemål for «overlanders» og «backpackere» i en årrekke og ikke minst et favoritt-reisemål for sør-afrikanere og turister fra andre naboland. Det kan være lurt å styre unna de sørafrikanske ferieukene da stedet blir invadert av pick-uper og høylydte familier og venneflokker på ferie. Ellers er det en rolig og stille småby med herlige strender. Vær imidlertid obs på den store forskjellen på høy- og lavvann.

Drømmer du om å svømme med havets største fisk? Les mer om å svømme med hvalhai på Lonely Planet.

Vi har plukket ut våre favoritter i Vilanculos for deg!

 

 

Pris på forespørsel

Casa Rex

Veldig trivelig og lite mellomklasse hotell med fin beliggenhet på en høyde med utsikt over havet. Her fins en bra restaurant som serverer skalldyr og tradisjonelle portugisiske retter. Ved lavvann fins det to mindre basseng som liggeri en velholdt hage. Restaurant med terrasse med utsikt over havet. WiFi fins (mot kostnad). Det fins ikke noe eget dykkesenter men hotellet hjelper til med å bestille og ordner med eventuelle transfers. Hotellet kan også booke utflukter, f.eks riding, båttur med tradisjonell dhow og turer i Vilanculos med omgivelser.

Ulike kromkategorier og noen av rommene kan gjøres om til familierom for inntil to voksne og to barn. Aircondition og myggnett.

Restauranter i gangavstand fra hotellet, blant annet Casbah restaurant og beach bar som serverer bra mat. Det er Vilanculos eneste restaurant, som ligger direkte på stranden der man kan spise middag med sand mellom tærne. Transfertid til hotellet ca 15 minutter.

24-extra-image_8

 

 

 

 

Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!

Archipalago Resort

Dette hotellet består av store «casas» (hytter) som er perfekte for familier! Ligger 20 minutter syd for sentrum der du er omgitt av ekte Afrika. Stor hage med en liten restaurant. Trapper ned til stranden der du kan ta lange spaserturer og deilige morgenbad. Et av de beste «value for money» i dette området. Hyttene består av to soverom med to bad i tillegg til en hems. Kjøkken og oppholdsrom, samt en deilig terrasse. Du kan velge utsikt mot hagen eller mot sjøen.

Et ridesenter like ved tilbyr fantastiske morgen og kveldsrideturer på stranda.

Hotellet har shuttle service til sentrum.

 

Res (1)

 

Milevis med sandstrender helt for dere selv!
Milevis med sandstrender helt for dere selv!
Share This