fbpx

Med lidenskap for Afrika

Sosialt engasjert - DR Kongo

Jentesafarier

Masai Mara, Kenya

Safariguide-kurs Zambezidalen

Med barn til Afrika

Safariguide i Zululand 1997-2000

Safariguide i Zululand 1997

Mitt navn er Wenche Eimhjellen. Jeg eier og driver Mama Afrika Travel, og har en stor lidenskap for Afrika. I nesten 25 år har jeg arrangert og skreddersydd safarier til dette fascinerende kontinentet. Jeg blir aldri lei! Å dele min kunnskap og lidenskap med likesinnede er det jeg liker aller best!

I tillegg til å skreddersy individuelle turer, arrangerer jeg påmeldingsturer som ikke er altfor store. Perfekt for deg som ikke vil reise alene. På disse turene er jeg med som reiseleder. Med små intime grupper kan vi få plass i de hyggeligste små camper og lodger i motsetning til når man reiser i store grupper. Slik blir man nesten som en stor familie på tur!

Jeg har i alle år hatt et helt spesielt forhold til Zululand, der jeg over flere år jobbet til og fra som safariguide og tilbrakte måneder av gangen i bushen. Jeg regner det som mitt andre hjem, og har et varmt og nært forhold til mange mennesker der. Zuluenes kultur og historie er min spesialitet. Men jeg har hatt gleden av å se mye mer av Afrika opp igjennom årene. Alle land har noe spesielt å by på, og det er vanskelig å plukke ut noen favoritter. Mitt arbeid innen bistand har også tatt meg til land i Afrika utenfor vanlig allfarvei. Jeg har bred reisebyråerfaring etter 12 år som reiserådgiver og avdelingsleder i Berg-Hansen.
Mama Afrika Travel er tilknyttet mange gode og erfarne samarbeidspartnere ulike steder på kontinentet. Et nettverk som er bygd opp over lang tid. Du kan føle deg trygg på at du alltid er i de beste hender og at alle sider ved din reise er godt ivaretatt.
Om du har trangt budsjett eller mer romslig budsjett, erfaren eller uerfaren, reiser med din kjære, venninner, barn eller eldre? Om du vil ha mye action og eventyr eller en mer avslappende feire…… Jeg bare venter på å bruke all min afrikaerfaring til å gi deg og dine den ultimate afrikaopplevelsen!

Kontakt meg gjerne for en hyggelig afrika-prat! Kanskje vi sees på tur!

 

IMG_9978   Varme hilsner fra

Wenche Eimhjellen

Share This