fbpx

Bazaruto øyene

Utenfor kysten av Vilanculos ligger en vernet skjærgård med vakre øyer og korallrev. Et perfekt sted for romantisk ferie! Hit kommer du med småfly og det finnes ingen veier på øyene. Du blir kjørt til hotellet i traktor og kjerre. Nærmere strandkanten kommer du ikke. Bazaruto er et snorkle- og dykkeparadis, og du har de vakreste solnedgangene her da hotellene er vestvendte.

Bazaruto Archipelago er et vernet område med klart, turkisblått hav, fylt med fargerike tropefisk og fantastiske muligheter for dykking og snorkling. I tillegg er det et fugleparadis med blant annet store flokker av rosa flamingoer. Takket være at det ble vernet i 2002 kan det ikke bygges ut veier eller butikker her, og det gjør det til en perle i Indiahavet. 

Definitivt en Mama Afrika favoritt!

Pris på forespørsel

Azura Retreat

Azura ligger på øyen Benguerra og er uten tvil bryllupsreise valg nummer en! Det har alt du kan drømme om av en eksotisk øyferie: svaiende palmer, de hviteste strendene så langt øyet kan se og et azurblåtthav som tar pusten fra en!

Azura er landets første luksuriøse øko-retreat, med 14 luksuriøse strandvillaer bygget av det lokale samfunnet og drevet i partnerskap med innbyggerne. Hver av villaene har privat svømmebasseng. Og når du blir lei av å ligge i hengekøyen med en coctail finnes det mange flotte aktiviteter du kan være med på som:

  • Dykking
  • Guidet snorkleturer
  • Øyturer
  • Havfiske
  • Rideturer
  • Spa
  • Stjernetitting
  • Delfin- og hvalsafari (sesong)
  • «Dune-boarding» (stå på brett i sanddynene)

La bildene tale for seg selv!

 

 

 

Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!
Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!

Pestana Bazaruto

Dette hotellet består av koselige hytter som ligger helt i strandkanten. Hyttene er både hagevendte og sjøvendte, men vi anbefaler uten tvil og betale litt ekstra for sjøvendt! Når det er høyvann, går du bare noen skritt ut av hytta og du er i det varme, deilige Indiahavet! Og de vender mot de vakreste solnedgangene! Hotellet har fire stjerner og er et av de «rimeligere» hotellene på øyene.  Her tilbys en rekke spennende aktiviteter og hotellet har også et deilig spa!

 

 

Milevis med sandstrender helt for dere selv!
Milevis med sandstrender helt for dere selv!
Share This