fbpx

Bryllupsreise

Bryllupsreisen er kanskje livets viktigste reise! Når vielsen og bryllupsfeiringen er over, venter en eventyrlig reise som dere skal se tilbake på med glede resten av livet. Derfor kan ingenting overlates til tilfeldighetene og detaljene må planlegges nøye.

Mama Afrika vil gjerne være en støttespiller i denne viktige planleggingen. Hver tur tilpasses individuelt til ønsker og behov. Her er forøvrig et eksempel på en romantisk opplevelse i afrikansk villmark!

Pris på forespørsel

Dag 1

Ankomst Durban i Sør Afrika. Herfra kjører dere 3,5 timer nordøstover til Thanda som er et privat viltreservat rett nord for Hluhluwe Game Reserve.  Thanda har et rikt dyreliv med gode muligheter for å se «the Big Five». Reservatet har blant annet vunnet prisen for «Africas leading luxury lodge» to år på rad.

Etter ankomst blir lunsj servert og etter lunsj og innsjekk er det tid for første safari.
3 netter i Tented Safari Camp, honeymoon tent. 

Teltene er eksklusive og romantiske. Himmelseng og med privat terrasse. Her kan dere nyte camplivet i romantiske omgivelser i fred og ro. Her er ikke strøm, og lykter viser veien til teltet om kvelden. Det er generator som gir strøm noen timer om dagen for lading av kamera og batterier. Ellers har campen en boma (grillområde) og et restauranttelt hvor man kan nyte kveldene med levende lys og deilig mat. På varme dager er det godt å kjøle seg ned i bassenget.

Oppholdet her innkluderer: Tre måltider og 2 x safarier per dag.

En deilig spa-avdeling med blant annet dobbelbehandling, perfekt for par!

Dag 2 og 3 – Safariprogram:

En typisk dag på safari starter tidlig om morgenen: det er da sjansen er størst for å se dyr. Opp ca kl. 05:00. Te/kaffe og en enkel frokost serveres før safariavgang. 3-4 timers safari med innlagte pauser. Tilbake til lodgen for en deilig ”brunch”. Midt på dagen er det ofte for varmt for både dyr og mennesker, så man holder seg kanskje rundt svømmebassenget. Ca. kl. 15:00 møtes dere til ”High Tea”, en snack lunch, før dere igjen drar ut på safari med drinker i solnedgangen. Safari er i åpen landrover med deres egen safariguide og ”tracker” (spor-leser). Vi har erfart at tid og sted glemmes når en flokk elefanter blokkerer veien!

Dag 4 – Thonga Beach Lodge:

Nye eventyr venter! Turen går videre til den uberørte kyststripen nord ved Sodwana Bay, helt mot grensen til Mosambik. Nå er dere virkelig ”i Afrika”.

Innkvartering i den hyggelige lodgen Thonga Beach som ligger rett på stranden. Dette er et paradis!

Dere bor i hytter inspirert av Thonga folkets arkitektur, godt skjult for å sikre gjestenes privatliv, men åpent for å få utsikt og solskinn. Hyttene er av høy standard, og har store luksuriøse bad, balkong med utsikt og aircondition. Lodgen har kun 24 senger.

Dette er et snorkle og dykkerparadis.  Lodgen har egne dykkerinstruktører som for de uten sertifikat, tilbyr et lynkurs, slik at man kan oppleve korallrevet her som har blir sammenliknet med Great Barrier Reef i Australia. Beste sesong for dykking er april, mai og juni.

For de som ikke vil dykke med utstyr er det en fantastisk lagune for snorkling ikke langt fra lodgen. Like bak sandynene ligger Sør-Afrikas største ferskvannsinnsjø, og kanotur mellom flodhester og krokodiller her er et must.

Spennende er skilpaddesesongen fra november til mars. Da kommer verdens største havskilpadder opp på stranden og legger egg. Bli med på nattsafari og se disse gigantiske skilpaddene som kan veie opp mot et tonn!

4 netter

Oppholdet inkluderer: Alle måltider, snorkling og kanotur på den største innsjøen i Sør-Afrika.

Det trengs over en times transfer i åpen landrover langs snirklete veier i sanden for å komme til lodgen. Transferen går gjennom våtmarksområdet, og det blir mye å se på veien. Bilen parkeres ved en sikker parkeringsplass.

 

Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!
Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!
Teltene i Thanda er som skapt for romantikk!
Milevis med sandstrender helt for dere selv!
Milevis med sandstrender helt for dere selv!

Dag 8 – Umhlanga, Durban:

Etter frokost går turen tilbake til Durban til hotel Oyster Box som ligger direkte på stranden i Umhlanga, et lite tettsted litt nord for Durban. Her ligger restauranter, shopping og vannaktiviteter i umiddelbar nærhet.

Dette hotellet har alt, og har du først kommet hit vil du aldri dra herfra!

Hotellet er i kolonistil og er verdenskjent for sin «high tea!». Ligger rett på strandpromenaden med fyrtårnet som kjennemerke rett på utsiden.og lekkert.

Spa avdelingen: består av alle de ønskede fasiliteter for et lukseriøst spa, med dyktige terapauter klare til å skjemme dere bort. 6 behandlingsrom, 2 hyrdoterapibad, Nuvola Dry Flotation og farge behandling, autentisk Hammam, treningstudio og 2 basseng hvorav et med havutsikt.

2 netter

Oppholdet her inkluderer: Full pensjon

Dag 10 – hjemreise: Etter frokost på hotellet har vi bestilt en lokal guide som tar dere på en byrundtur i Durban før hjemreise på ettermiddagen.

Share This